Sider

søndag den 25. august 2013

På tur - Den Blå Planet

En dag i sommerferien var en veninde og jeg i Den Blå Planet med de to små. Og vi fik da set en masse fisk, noget god mad og en hel del menneskers rygge og bagdele. For der var bare aaaaalt for mange mennesker! Selvfølgelig er der mange sommerferien, men det virkede helt ærligt som om, udstillingen slet ikke var gearet til alle de besøgende.

På hjemmesiden anbefales man at lade barnevognen blive hjemme - og det forslag er genialt! I hvert fald når man skal afsted i de overbookede perioder. Gangene er simpelthen ikke brede nok til at man kan frem og tilbage. Been there!

Det kan nærmest heller ikke lade sig gøre at komme hen til akvarierne... Så skal man i hvert fald lige kæmpe sig hen til dem først. Og det gøres lettest hvis man enten er helt lille som Store eller hvis man finder det akvarium der er mest kedeligt. Tunnellen med hajer og rokker er naturligt nok meget besøgt og det var kun efter en del masen og skubben at vi fik kringlet os selv og barnevognen igennem. 

Men hvis man besøger stedet på en hverdag udenfor ferierne, så vil jeg mene at man burde kunne komme til at se det hele. Og så kan det stærkt anbefales at købe og printe billetterne hjemmefra, og dermed slippe for køen.

Der var til gengæld masser af aktiviteter for ungerne derude. Der var ting at pille ved, at klappe og lære af. Alt sammen noget, som jeg er stor tilhænger af. Til gengæld var arrangementerne der blev præsenteret med mikrofon frygteligt højlydte. Vi flygtede hurtigt fra de områder må jeg indrømme. 

Og så var der de her små fakta-plancher... Og de var generelt rigtig nyttige til at fordrive ventetiden mellem akvarier med. MEN de hang som regel på de mest mørke steder, sådan at man skal koncentrere sig meget, for overhovedet at se hvad der står. Det er en ommer!

Maden er dog skøn. Store valgte selv at få fiskefrikadeller, var godt tilfreds og formåede at sove middagslur i næsten to timer bagefter... Og så var der en skøn udsigt over Øresund til maden. Mums!

Alt i alt en lidt skuffende tur. Men det har alligevel bidt sig så meget fast, at jeg har mod på en tur mere... En dag hvor der er knap så mange mennesker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar